Disse ting kan du bruge til at skabe mere hygge i din have

Nu er solen endelig kommet tilbage, og det er begyndt at blive tid til at tage haven mere i brug efter en kold vinter og forår. Nogle er ikke interesserede i at skulle bruge haven til meget andet en at kigge på, mens andre nyder flere forskellige udendørsaktiviteter, der giver en hygge, som man ikke på samme måde kan skabe indenfor. Her får du nogle idéer til, hvordan du kan få sådanne hyggelige stunder i din have.

Oppustelig spa

Uanset om det er koldt eller varmt, er det altid rart med en god omgang spabad. Med en oppustelig spa kan du nemt arrangere en hyggelig dag eller aften med venner eller familie, hvor I kan nyde spaens masserende bobler og lune vand, måske med nogle forfriskninger lige ved hånden og lidt roligt musik spillende i baggrunden. Ikke alene kan de give en afslappende og hyggelig stund, spaens bobler og varme vand hjælper med at stresse af og lindrer muskelsmerter. Derfor kan du også med fordel bruge spabadet om vinteren, hvor det bliver særligt lækkert med et varmt bassin, som man kan lune sig i.

Bålplads

Noget andet, du kan sætte i haven og få mange hyggelige stunder ud af, er en bålplads. En hyggelig afkrog af haven, hvor I kan nyde et lunende bål er noget, mange har et godt øje til. Selvfølgelig er der nogle, der ikke er helt glade for røgen, men du kan også sagtens lave en hyggelig bålplads med en biopejs, der ikke på samme måde afgiver røg og sod. Aftenstunder ved et bål er noget, mange forbinder med hygge, og så er det også praktisk i det, at det er en varmekilde, så den kølig nat holdes stangen i lidt længere tid, og du kan lave mad over bålet, så I alle kan være samlet om det, uden at der er nogen, der skal bruge deres tid i køkkenet, mens de andre er udenfor.

Drivhus

Hvi du ikke er så meget til spa eller bål, kan det måske være, at et drivhus ville være mere i din boldgade. Ligesom med bålpladsen kan den tjene flere formål. Hovedsageligt er der det formål, at du kan dyrke planter derinde, hvor de får mere varme og sol og dermed bedre vækstbetingelser. Men er drivhuset stort nok, vil du også kunne bruge det som en udestue eller hyggekrog blandt planterne, hvor du også er beskyttet fra vind og vejr, og drivhuseffekten vil medvirke til et varmere rum i længere tid, selvom sålen er gået ned.