Ikea sundvik

SUNDVIK serien – IKEA

SUNDVIK serien – IKEA

12 produkter i resultat · SUNDVIK Garderobeskab, 80x50x171 cm · SUNDVIK Stel til udtræksseng med lamelbund, 80×200 cm · SUNDVIK Skrivebord, 60×45 cm · SUNDVIK …

SUNDVIK serien

SUNDVIK Tremmeseng, hvid, 60×120 cm – IKEA

SUNDVIK Tremmeseng, hvid, 60×120 cm. Din baby kan sove i denne tremmeseng i flere år. Stilen er tidløs, materialerne er holdbare og detaljerne er lavet med omhu.

SUNDVIK Garderobeskab, hvid, 80x50x171 cm – IKEA

SUNDVIK Garderobeskab, hvid, 80x50x171 cm. Dybt nok til store bøjler i standardstørrelse. Låger med dæmper, der lukker blødt og lydløst.

SUNDVIK Stel til udtræksseng med lamelbund, hvid … – IKEA

SUNDVIK Stel til udtræksseng med lamelbund, hvid, 80×200 cm – IKEA

SUNDVIK Stel til udtræksseng med lamelbund, hvid, 80×200 cm. Stilen er tidløs, materialerne er holdbare, og detaljerne er lavet med omhu. Sengen kan udvides i takt med, at dit barn vokser.

SUNDVIK Puslebord/kommode, hvid – IKEA

SUNDVIK Puslebord/kommode, hvid Her kan du have alt fra bleer og cremer til tøj og legetøj lige ved hånden. Og når dit barn er ovre blealderen, kan du klappe puslepladen ned og fastgøre den, så du får en kommode i stedet for. Behagelig højde at skifte babyen i.

SUNDVIK Udtræksseng, hvid – IKEA

SUNDVIK Udtræksseng, hvid. Stilen er tidløs, materialerne er holdbare, og detaljerne er lavet med omhu. Sengen kan udvides i takt med, at dit barn vokser.

SUNDVIK Børnebord, hvid, 76×50 cm – IKEA

SUNDVIK Børnebord, hvid, 76×50 cm.

SUNDVIK Garderobeskab, grå, 80x50x171 cm – IKEA

SUNDVIK Garderobeskab, grå, 80x50x171 cm Stilen er tidløs, materialerne er holdbare, og detaljerne er lavet med omhu. Garderobeskabet er også dybt nok til store bøjler, så det kan følge dit barn fra den første bodystocking og op til voksenalderen. Låger med dæmper, der lukker blødt og lydløst.

Find Sundvik på DBA – køb og salg af nyt og brugt

Keywords: ikea sundvik