Home østerbro aalborg

Ejendomsmægler home Aalborg Østerbro | Salg af bolig

home Aalborg Østerbro er beliggende i flot ny opført ejendom på Østerbro brygge. Her finder du et væld af spændende boliger til salg. Se boligerne her eller på …

Se home ejendomsmæglere i Aalborg

home har fem mæglerforretninger, og deres mæglerne er specialister i salg af lejligheder, villaer, huse kolonihaver og andre boligtyper i hele Aalborg og omegn.

Lejlighed – 9000 Aalborg – Østerbro 47, 4. 28. – Home.dk

Lejlighed – 9000 Aalborg – Østerbro 47, 4. 28.

Velkommen til Østerbro! Her er tale om en lejlighed beliggende 5-7 minutters gåtur fra gågaden i Aalborg Centrum samt tæt på rolige, naturskønne og grønne …

Lejlighed til salg, Aalborg – Velkommen til Østerbro! Her er tale om en lejlighed beliggende 5-7 minutters gåtur fra gågaden i Aalborg Centrum samt tæt på rolige, naturskønne og grønne omgivelser i smukke Østre Anlæg. Her er kort afstand til alt, hvad pragtfulde Aalborg har at tilbyde; om det er en gåtur i Østre Anlæg eller langs havnefronten, shopping eller hyggelige cafébesøg, er du tæt på det hele. Du har ligeledes offentlig transport og dagligvarer få minutter væk.Trods den centrale placering bliver man ikke generet af det traditionelle ”parkerings-ræs” i Aalborg, da ejerforeningen råder over parkeringspladser lige nedenfor døren!Lejligheden befinder sig helt oppe på 4. sal og kommer derfor ”væk” fra storbyens støj og trafik og samtidig beriges af udsigt – Den frække ejendomsmægler vil påpege, at man har glimt af fjorden inde fra lejligheden. Normalt kan en 4. sals lejlighed skræmme nogle kunder væk, men da ejerforeningen råder over elevator, fragtes man hele vejen op til lejligheden uden at blive forpustet! Heroppe kan man bl.a. nyde udsigten over byens tage fra den store sydvendte altan. Velkommen indenfor i denne skønne lejlighed som for ganske nyligt er blevet totalrenoveret fra A til Z. Vi snakker sildebensgulve, glatte vægge og lofter, spots, nyt el og vvs, nyt køkken, nye badeværelser (ja, du læste rigtig – der er 2 styks) og man kunne blive ved.Planløsningen er helt ideel!Stueplan består af flot køkken med alt i hårde hvidevare samt plads til barstole. Spisestue i åben forbindelse af sofastue med vindue på begge sider som sikrer et super godt lysindfald – Herfra er der udgang til stor sydvendt altan. Badeværelse nr. 1 med separat bruseniche, gulvvarme og vindue. God entré med plads til sko og overtøj. Mellemgang med skabsvæg. 1. salen består af stort repos med skabsvæg der gemmer på vaskesøjle, 3 gode værelser samt badeværelse nr. 2 med separat bruseniche, gulvvarme og vindue. Oven på 1. salen er der et stort loftrum som i dag bruges til opbevaring. Lyder dette som din kommende bolig? Ring allerede i dag på 41 60 30 20 og bestil en fremvisning.

Ejendomsmægler home Østerbro – vi kan sælge din bolig

Ejendomsmægler home Østerbro – vi kan sælge din bolig – home.dk

Hos home Østerbro har vi specialiseret os i salg af ejerlejligheder, andelsboliger og byggeforeningshuse. Vi har 25 års erfaring med salg af ejerboliger på …

Hos ejendomsmægler home Østerbro får du en gratis og personlig salgsvurdering af din bolig. Vi kan sælge din bolig!

Ejendomsmægler home Ejerlejlighedsbutikken Aalborg

Hos ejendomsmægler home Ejerlejlighedsbutikken Aalborg får du en gratis og personlig salgsvurdering af din bolig. Vi kan sælge din bolig!

Ejendomsmægler home Aalborg-Vejgaard | Salg af bolig

Hos ejendomsmægler home Aalborg-Vejgaard får du en gratis og personlig salgsvurdering af din bolig. Vi kan sælge din bolig! … home Aalborg Østerbro.

Hos ejendomsmægler home Aalborg-Vejgaard får du en gratis og personlig salgsvurdering af din bolig. Vi kan sælge din bolig!

Ejendomsmægler home Aalborg-Hasseris | Salg af bolig

Hos ejendomsmægler home Aalborg-Hasseris får du en gratis og personlig salgsvurdering af din bolig. Vi kan sælge din bolig! … home Aalborg Østerbro.

Hos ejendomsmægler home Aalborg-Hasseris får du en gratis og personlig salgsvurdering af din bolig. Vi kan sælge din bolig!

Ejendomsmægler home Østerbro-Svanemøllen – få solgt boligen

Ejendomsmægler home Østerbro-Svanemøllen – få solgt boligen – home.dk

Hos ejendomsmægler home Østerbro-Svanemøllen får du en gratis og personlig salgsvurdering af din bolig. Vi kan sælge din bolig!

home – Ejendomsmægler i Aalborg – Boligsiden

Når du sætter din bolig til salg hos home Aalborg Østerbro, kan du være sikker på, at vi gør vores ypperste, for at din bolig bliver solgt hurtigst mu.

Når du sætter din bolig til salg hos home Aalborg Østerbro, kan du være sikker på, at vi gør vores ypperste, for at din bolig bliver solgt hurtigst mu

Home Aalborg Østerbro, Aalborg | firma | degulesider.dk

Kontaktinformation på Home Aalborg Østerbro Aalborg, telefonnummer, adresse, se information for firmaer.

Keywords: home østerbro aalborg