Google gyldendal

Gyldendal

I Gyldendals Læseklub kan du holde dig opdateret om de seneste bognyheder, finde inspiration til nye læseoplevelser og få rabat på spændende forfatterevents …

Gyldendal er for os, der lever og ånder for de store læseoplevelser. Få inspiration til din næste læseoplevelse og gå på opdagelse i nye bøger indenfor alle genrer her »

Log ind | Dansk 7-10 | Gyldendals fagportaler

Log på dansk.gyldendal.dk og find masser af online undervisningsforløb til danskundervisningen. Stort bibliotek med tekster til udskolingen.

Log på dansk.gyldendal.dk og find masser af online undervisningsforløb til danskundervisningen. Stort bibliotek med tekster til udskolingen. Opgaver i dansktræning.

Gyldendals webprøver

Webprøver dækker bredt: Indholdet i Gyldendals webprøver er stort, og de findes til mange fag: Dansk, matematik, biologi, geografi, fysik/kemi, engelsk, tysk og …

Log ind | Dansk 3-6 | Gyldendals fagportaler

Log på dansk3-6.gyldendal.dk og find alt til mellemtrinnets danskundervisning med færdige forløb, bibliotek med ny børnelitteratur, interaktive redskaber og …

Log på dansk3-6.gyldendal.dk og find alt til mellemtrinnets danskundervisning med færdige forløb, bibliotek med ny børnelitteratur, interaktive redskaber og træningssite.

Gyldendals ordbøger – Ordbogen.com

Ordbogen.com

80 online ordbøger på 40 sprog: Find oversættelser, synonymer, definitioner og grammatiske oplysninger. Let og hurtigt – alt på ét sted.

Android-apps af Gyldendal A/S i Google Play

Få millioner af de nyeste apps, spil, film, tv-serier, bøger, magasiner og den nyeste musik m.m. til Android – når som helst og hvor som helst på alle dine …

Få millioner af de nyeste apps, spil, film, tv-serier, bøger, magasiner og den nyeste musik m.m. til Android – når som helst og hvor som helst på alle dine enheder.

Gyldendals Store Fugleguide – Apps i Google Play

Appen Fugleguiden kombinerer førsteklasses illustrasjoner og utfyllende informasjon med intuitiv utforming i den ultimate fuglehåndbok.

Markedets mest omfattende felthåndbok

Gyldendal – Bloggen om IT og undervisning

PDF-version af tekster i Dansk Gyldendal … På grund af usikkerhed om brug af Google Workspace for Education i Folkeskolen vil siden ikke blive opdateret …

Teknisk support – Kundeservice – Gyldendal Uddannelse

Teknisk support – Kontakt kundeservice for teknisk hjælp

Har du problemer med at logge ind? Hvordan får jeg adgang til min i-bog? Få teknisk support til Gyldendal Uddannelses digitale læremidler.

Har du problemer med at logge ind? Hvordan får jeg adgang til min i-bog? Få teknisk support til Gyldendal Uddannelses digitale læremidler. Vi sidder klar til at hjælpe.

Gyldendal (GYLD-A) – Aktiekurs og nyheder – Google Finans

Hold dig orienteret om Gyldendal (GYLD-A) med kurser i realtid, historiske resultater, diagrammer og andre finansielle oplysninger, der hjælper dig med at …

Keywords: google gyldendal, gyldendal bøger online